Logobook en gratis samtale
Logo
book en gratis samtale

GROW

12 måneders kærlighedsbaseret businessuddannelse og mentorforløb for coaches, terapeuter og behandlere, der vil tage deres kraft hjem og skabe indre og ydre vækst i deres forretning.

Tilmeld dig ventelisten til efterårsholdet her og få først besked (og et særligt tilbud!), så snart tilmeldingen åbner

Vores virksomhed kan ikke vokse hurtigere end os selv.

Derfor er GROW både en uddannelse i kærlighedsbaseret business, salg og markedsføring, en spirituel udviklingsrejse og et målrettet implementeringsforløb.

I samklang med universets love.

Mellem viden, væren og gøren.

Mellem ego og hjerte.

Vi kan nemlig kun vokse og skabe varig indre transformation, hvis vi forankrer vores forvandling i både krop, sind og sjæl.

Er du klar?

Business

Lær, hvordan du pakker, stacker, strukturerer, markedsfører og sælger dine ydelser på en måde, der øger både pengestrøm og flow i din business - uden at øge din arbejdstid.

Mindset

Lær, hvordan du omkoder og transformerer de begrænsende programmer i dig, der blokerer for din vækst. Dine glaslofter, skygger og fortællinger om den du er. Og ikke er.

Energi

Lær, hvordan du tapper ind i dit indre powerhouse, bliver et match til dine ønsker og handler fra alignment, så du kan manifestere den hjerteforretning, du ved, du er her for at skabe.

GROW er for dig som

er coach, terapeut, mentor, healer, lysarbejder, underviser eller behandler og er eller skal i gang med at folde din hjertebusiness ud

ved (nogenlunde) hvem du gerne vil arbejde med - måske har du allerede kunder i butikken, men føler, at der er et godt stykke vej til den indtjening og nydelsesfulde impact, du gerne vil skabe

markedsfører dig det bedste, du kan, ud fra alt det, du har lært - men i stedet for at være i et inspirerende flow, konstant ender i drænende knokleri, hvor du ikke føler, at dine resultater står mål med din indsats

er comittet til at gå hjertevejen for at skabe en nærende business, der passer til dig - og ved, at din forretning er et spejl af dit indre og aldrig kan vokse mere eller hurtigere, end du selv gør

er klar til at tage dit indre bangebarn kærligt i hånden, åbne hjertet og lade sjælen kalde dig ud af skyggen og ind i dit lys, så du kan manifestere den blomstrende drømmebusiness, du ved allerede ligger og venter på dig i kvantefeltet

DET SIGER MINE DRØMMEKUNDER

"Stine hjalp mig ind i tilliden og åbnede mine øjne for en helt anden markedsføring. Og så fik jeg mit økonomiske gennembrud!"

At begynde hos Stine har simpelthen været transformerende for mig!

Inden jeg mødte Stine, fulgte jeg en markedsføringsstrategi, hvor jeg knoklede og frygtede ikke at lykkes.

Stine hjalp mig ind i tilliden og åbnede mine øjne for en helt anden markedsføring.

Kærlig og tillidsfuld.

Og så fik jeg mit økonomiske gennembrud!

Jeg kan kun anbefale et forløb hos Stine.

AGNETE SCHÜTT - PSYKOTERAPEUT OG KÆRLIGHEDSMENTOR

(Deltager på GROW, hold 2)

Vi skaber sammen præcis den transformation, udvikling og vækst i dig og din forretning, som din sjæl og dit menneske er klar til.

Og det er sandsynligvis en hel del mere, end du lige nu kan forestille dig.

DET LÆRER DU PÅ UDDANNELSEN

Formål

Vi kigger ind i dit kald, dykker dybt i din hjertedrøm og stiller skarpt på (for)målet, så du ved, hvor du er - og hvor du gerne vil hen.

Du møder dig selv med paraderne nede og kalder alt det frem, du ubevidst går rundt og lader som om, du er og ikke er - i dit liv og i din business.

Du får klarhed over dine værdier, dit kald og dit bidrag til verden - og hvor du lige nu ikke lever det, du er her for.

Du får sat spot på og bevidstgjort de ting, der spænder ben, holder dig fast og afholder dig fra at gøre alt det, du længes efter i din forretning.

Du finder frem til din sande genizone og ser din forretning dybt i øjnene, så du ved præcis, hvor du har brug for at justere og trække propper ud for at lade flow og arbejdsglæde flyde frit og uhindret.

Business

Vi justerer, tilretter og kalibrerer din business til at gro og lærer de konkrete skridt og strategier til at øge indtjening og flow.

Du lærer kerneprincipperne i kærlighedsbaseret business - og hvordan du implementerer dem i din egen forretning.

Du lærer at skabe et krystalklart businesskoncept, så du kan stå rank i din forretning - og tydeligt frem i mængden.

Du lærer konkrete strategier til at skalere din forretning og øge din indtjening - uden også at øge din arbejdstid.

Du lærer at pakke, stacke og prissætte dine ydelser, så de bliver mere attraktive for dine drømmekunder - og lettere for dig at afsætte.

Du lærer, hvordan du markedsfører og sælger dine ydelser på en måde, der føles let og naturlig for dig - kærligt, autentisk og kraftfuldt.

Mindset

Vi fremkalder og transformerer alt det inde i dig, der blokerer for, at du kan hæve glasloftet og fremme (penge)flowet i din hjertebusiness.

Du lærer at reprogrammere og tune dit mindset gennem bevidst og målrettet arbejde med dine tankemønstre og fokus - så dit ego kan tjene sjælen i stedet for omvendt.

Du får bevidstgjort og omskrevet dine begrænsende pengehistorier, så du kan træde ud af din mangelenergi og hæve din indre grænse for, hvor meget du tillader dig selv at tjene i din virksomhed.

Du lærer at skelne mellem sindets og sjælens sprog - og hvad du stiller op, når sindet gør oprør og forsøger at trække dig væk fra det, du (og sjælen) gerne vil.

Du lærer at spotte dine automatiske (traume)responser, som igen og igen leder dig den modsatte vej af det, du ønsker - så du fremover kan træffe nye og mere styrkende valg i alignment med dine sande ønsker.

Du bliver bevidst om, hvor du lige nu har brug for at tage (feminint) lederskab og ansvar i forhold til din forretning - og hvor du har brug for at give slip på det, fordi det ikke er dit.

Energi

Vi tapper ind i kilden, aktiverer dit indre powerhouse og åbner sluserne, så du kan gå vejen og manifestere din hjertedrøm.

Du lærer at forbinde dig til din sjæl og højere selv, læne dig ind i tilliden og handle fra alignment - også når bølgerne går højt og dit ego larmer.

Du lærer, hvordan du gennem mestring af din egen energi kan holde vibrationen høj - også når resultaterne udebliver, og det hele føles tungt og op ad bakke.

Du lærer om flow og timing i din energi, så du kan begynde bevidst at arbejde med den i stedet for ubevidst at arbejde imod den - og dermed skrue op for næring, lethed og flow i din forretning.

Du lærer at skelne mellem hjerteenergi og egoenergi og at skabe balance og integritet mellem de to i din forretning - uden dit hjerte taber du dig selv på vejen, uden dit ego kommer du slet ikke afsted.

Du bliver bekendt med de universelle love og lærer, hvordan du bruger dem aktivt til at fremme flow, nydelse og vækst i din forretning.

Du lærer, hvordan du manifesterer fra din sjæl frem for dit ego - og hvordan du ved at hæve din vibration og aligne dig med dine ønsker, sætter turbo på din manifestationskraft.

DET SIGER MINE DRØMMEKUNDER

"Jeg vil sige, at hun er den dygtigste, vi har i Danmark"

Stine er bare så knald dygtig til at komme hele vejen rundt om det at skabe en skarp, bæredygtig og alignet forretning, som skiller sig ud.

Jeg vil sige, at hun er den dygtigste, vi har i Danmark.

Nu ved jeg både, hvordan jeg markedsfører og sælger på en sjov og autentisk måde, hvordan jeg holder fast i min tillid - og hvordan jeg arbejder i min forretning med en kombination af struktur, planlægning, flow og lethed.

Jeg vil også sige, at Stine er knivskarp til at give den enkelte på uddannelsen en målrettet og individuel hjælp og støtte med afsæt i de forskelliges energier og tempi.

TINA MELGAARD - SPIRITUEL LÆRER, HEALER OG CLAIRVOYANT GUIDE FOR COMITTEDE, MODNE, SPIRITUELLE, SENSITIVE KVINDER I OVERGANG (JORD & ILD ACADEMY)

(Deltager på GROW, hold 1)

"It's never too late to become who you've might have been"

George Eliot

Og det er heller ikke for sent at skabe den forretning, vi kunne have skabt.

Men det kræver, at vi også er villige til at skabe os selv.

I et billede, der matcher vores inderste længsel, kald og vision.

Tage vores kraft hjem og give os selv tilladelse til at ekspandere.

Sprænge de indre rammer for, hvad der er muligt og ikke muligt for 'sådan nogen som os'.

Træde ud af vores egen skygge og gå vejen skridt for skridt med frygten og tvivlen i hver sin hånd.

Tappe ind i den universelle intelligens og læne os ind i tilliden til, at vi altid er holdt.

Vores hjertebusiness er et direkte spejl af vores indre.

Når vi vokser, vokser den med os.

HVAD BESTÅR UDDANNELSEN AF?

Undervisning

Online undervisning med gruppeøvelser. Til hver mødegang får du en workbook med opgaver, der støtter dig i at integrere og implementere alt det, du lærer undervejs.

Workshops

Fysiske undervisingsgange, hvor vi mødes med gruppen in real life, forbinder os til kroppen og åbner hjertet - med fokus på at mærke, løfte, lære, slippe, vokse og udvide.

Gruppekald

Kærlige, støttende online gruppekald, hvor du får rådgivning, hjælp og guidance undervejs i din proces fra mig og de andre deltagere på uddannelsen.

1:1 mentoring

Her tuner vi helt ind på dig og din forretning - dine mål, blokeringer, strategi og helt konkrete skridt. Vi implementerer løbende, og du får hjælp til både tekster, taktik og teknik.

HVAD BESTÅR UDDANNELSEN AF?

Undervisning

Online undervisning med gruppeøvelser. Til hver mødegang får du en workbook med opgaver, der støtter dig i at integrere og implementere alt det, du lærer undervejs.

Workshops

Fysiske undervisningsgange, hvor vi mødes med gruppen in real life, forbinder os til kroppen og åbner hjertet - med fokus på at mærke, løfte, lære, slippe, vokse og udvide.

Gruppekald

Kærlige, støttende online gruppekald, hvor du får rådgivning, hjælp og guidance undervejs i din proces fra mig og de andre deltagere på uddannelsen.

1:1 mentoring

Her tuner vi helt ind på dig og din forretning - dine mål, blokeringer, strategi og helt konkrete skridt. Vi implementerer løbende, og du får hjælp til både tekster, taktik og teknik.

HVORDAN FOREGÅR DET?

Vi mødes online to gange om måneden - den ene gang til undervisning og øvelser, den anden gang på vores fælles gruppekald.

Begge dele foregår online på videokald (Whereby) onsdage, henholdsvis kl. 10-14 og 10-12.

Vi følger flowet og holder pauser alt efter, hvad energien kalder på.

Alt bliver optaget og lagt op på en onlineportal, så du kan (gen)se det på replay efterfølgende. Du får evigt adgang til materialet.

På de tre workshops mødes vi fysisk i min lille landsby, Køng, kl.10-15. Her vil der blive serveret snacks, drikkevarer og en let, grøn frokost.

Efter den sidste workshop afslutningsfejrer vi os selv og hinanden med lidt bobler og lækkerier uden alt for meget bagkant.

Facebookgruppen er åben 24/7. Her holder vi feltet, hinanden og energien høj mellem sessioner og undervisning. Du er aldrig alene.

Og dine individuelle mentorsessioner booker vi løbende sammen undervejs, når du mærker, at det er tid. Det samme gælder den løbende feedback og hjælp til teknik.

Der følger ingen titel eller certificering med uddannelsen.

Til gengæld får du aktier i et kærligt kraftfelt og en unik mulighed for at vokse som menneske og sjæl - og ikke mindst i din forretning.

Sammen med mig og andre varme, dedikerede og inspirerende hjertemennesker.

HVORNÅR FOREGÅR DET?

- samlet overblik over datoer og tidspunkter

April 2024

24/4 kl. 10-14: Undervisning

Maj 2024

8/5 kl. 10-12: Gruppekald

22/5 kl. 10-14: Undervisning

Juni 2024

5/6 kl. 10-12: Gruppekald

19/6 kl. 10-15: Workshop i Køng

Juli 2024

Sommerferie

August 2024

14/8 kl. 10-14: Undervisning

28/8 kl. 10-12: Gruppekald

September 2024

11/9 kl. 10-14: Undervisning

25/9 kl. 10-12: Gruppekald

Oktober 2024

9/10 kl. 10-14: Undervisning

23/10 kl. 10-12: Gruppekald

November 2024

6/11 kl. 10-14: Undervisning

20/11 kl. 10-12: Gruppekald

December 2024

4/12 kl. 10-15: Workshop i Køng

18/12 kl. 10-14: Undervisning

Januar 2025

15/1 kl. 10-12: Gruppekald

29/1 kl. 10-14: Undervisning

Februar 2025

19/2 kl. 10-12: Gruppekald

Marts 2025

5/3 kl. 10-14: Undervisning

19/3 kl. 10-12: Gruppekald

April 2025

2/4 kl. 10-14: Undervisning

23/4 kl. 10-12: Gruppekald

Maj 2025

7/5 kl. 10-?: Workshop i Køng og afslutningsfejring

HVORFOR ER GROW NOGET SÆRLIGT?

Vi arbejder kærlighedsbaseret. Indefra og ud. Vender det traditionelle, frygtbaserede businessparadigme på hovedet, bryder reglerne og skaber, markedsfører og sælger fra hjertet frem for egoet. Vi vil gerne tjene (mange) penge, men vi er ikke ligeglade med, hvordan vi tjener dem.

Vi har en holistisk tilgang til det at drive business og arbejder integreret med forretningsstrategi, mindset og spiritualitet. Vi ved, at vi har brug for at aktivere og styrke alle tre dele for at skabe de resultater, vi ønsker os - på den måde, vi ønsker at skabe dem.

Vi kombinerer undervisning, gruppeprocesser og 1:1 mentoring og sikrer dermed, at flest mulige ressourcer kommer i spil, og at alle har adgang til præcis den guidance og støtte undervejs, de har brug for.

Vi mødes til al undervisning live (online såvel som fysisk), så vi skaber et dynamisk og inspirerende læringsrum, hvor vi kan give opmærksomhed til det, der kalder hos den enkelte og i gruppen undervejs. Live-møderne sikrer samtidig, at vi holder hinanden ved ilden og følges mest muligt ad. Vi kan gå hurtigt alene, men kommer længst, når vi går sammen.

Efter 12 måneder har du

implementeret en alignet og overskuelig forretningsmodel, der tillader dig at tjene mere og arbejde mindre

struktur på din forretning og en kærlig, effektiv salgs- og markedsføringstrategi, der matcher din sjæl, dine styrker og din energi

tjek på din product stacking, så du kun har lækre, nærende og rentable ydelser på hylderne, som både du og dine kunder elsker

lært, hvordan du handler og skaber fra alignment, så du kan skrue op for nydelsen og resultaterne og ned for knokleriet og frustrationerne

fundet ud af, hvor sindssygt magisk og kraftfuld du er, når du giver slip på at være noget som helst andet

åbnet sluserne på vid gab og er allerede godt gang med at gå vejen og manifestere den hjertedrøm, du først har opdaget undervejs

DET SIGER MINE DRØMMEKUNDER

"Grow har givet mig en større tro på mig selv - og det kan ses på bundlinjen."

GROW og Stine har været den kærlige, stabile støtte, jeg som soloselvstændig har manglet.

Det lange forløb gjorde det muligt for mig at ‘vokse’ med de opgaver, som Grow består af.

Jeg har solgt mit første onlinekursus og følelsen af glæde og stolthed kan næsten ikke beskrives.

Grow har givet mig en større tro på mig selv - og det kan ses på bundlinjen.

LENE BOJER - PSYKOTERAPEUT OG KÆRLIGHEDSMENTOR

(Deltager på GROW, hold 1)

Hej, jeg er Stine

Måske har vi allerede mødt hinanden, men lad mig alligevel kort fortælle lidt om mig.

Som business mentor og intuitiv coach hjælper jeg passionerede, spirituelle iværksættere, som ønsker at skabe, drive og vækste deres virksomhed fra hjertet.

SoulBiz Academy er min hjertebusiness.

Manifestationen af alt det, min sjæl længtes efter, men jeg end ikke turde drømme om, da jeg stadig var ansat som seniorrådgiver på et markedsføringsbureau.

Heller ikke selvom jeg altid - som dig - har vidst, at jeg var her for noget andet.

Et større bidrag.

Allerhelst som selvstændig.

Og da jeg forlod mit karrierejob i slutningen af 2017, følte jeg et kald, en impuls så stærk, at jeg ikke var i tvivl - min tid var kommet.

Også selvom om timingen i manges øjne nok var håbløs, da jeg stod alene med to små børn og lige havde købt et hus.

Men mit hjerte sang, og jeg kastede mig ud på rejsen i tillid til, at jeg ville lykkes med min hjertedrøm.

Og jeg har aldrig fortrudt min beslutning.

Det betyder ikke, at det har været easy peasy hele vejen.

For selvom jeg havde en tyk bund af professionel erfaring med både markedsføring og salg - og havde arbejdet for alt fra små danske start-ups til store globale brands - er det noget helt andet at stille sig selv frem i lyset.

Det er sårbart og frygtindgydende.

Og jeg har følt mig rædselsslagen, fortvivlet og fortabt mange gange undervejs.

Når jeg er lykkes med mine forretninger, skyldes det derfor ikke, at jeg kendte en masse snedige markedsføringstricks eller fra starten havde den helt rigtige og skudsikre strategi til at liste penge ud af lommerne på folk.

Men snarere, at jeg fra den spæde start har arbejdet lige så meget med mine blokeringer, mine glaslofter og mit spirituelle lederskab, som jeg har arbejdet med at udvikle min forretning.

Og at jeg har haft mod til at gå mine egne veje og anvende mine salgs- og markedsføringsredskaber på en måde, der er i alignment med min sjæl og i fuld overensstemmelse med det, der føles sandt i mig.

For selv de bedste og mest effektive værktøjer, metoder og strategier hjælper os ikke i vores virksomhed, hvis vi er i indre modstand og mangler energien, lysten og modet til at eksekvere dem.

Vi er vores business - vokser vi, vokser den med os.

Og det er langt lettere at vokse og vækste vores forretning, når vi gør det fra alignment og med hjertet forrest.

Autentisk, kærligt og uden at sælge vores sjæl.

Hej, jeg er Stine

Måske har vi allerede mødt hinanden, men lad mig alligevel kort fortælle lidt om mig.

Som business mentor og intuitiv coach hjælper jeg passionerede, spirituelle iværksættere, som ønsker at skabe, drive og vækste deres virksomhed fra hjertet.

SoulBiz Academy er min hjertebusiness.

Manifestationen af alt det, min sjæl længtes efter, men jeg end ikke turde drømme om, da jeg stadig var ansat som seniorrådgiver på et markedsføringsbureau.

Heller ikke selvom jeg altid - som dig - har vidst, at jeg var her for noget andet.

Et større bidrag.

Allerhelst som selvstændig.

Og da jeg forlod mit karrierejob i slutningen af 2017, følte jeg et kald, en impuls så stærk, at jeg ikke var i tvivl - min tid var kommet.

Også selvom om timingen i manges øjne nok var håbløs, da jeg stod alene med to små børn og lige havde købt et hus.

Men mit hjerte sang, og jeg kastede mig ud på rejsen i tillid til, at jeg ville lykkes med min hjertedrøm.

Og jeg har aldrig fortrudt min beslutning.

Det betyder ikke, at det har været easy peasy hele vejen.

For selvom jeg havde en tyk bund af professionel erfaring med både markedsføring og salg - og havde arbejdet for alt fra små danske start-ups til store globale brands - er det noget helt andet at stille sig selv frem i lyset.

Det er sårbart og frygtindgydende.

Og jeg har følt mig rædselsslagen, fortvivlet og fortabt mange gange undervejs.

Når jeg er lykkes med mine forretninger, skyldes det derfor ikke, at jeg kendte en masse snedige markedsføringstricks eller fra starten havde den helt rigtige og skudsikre strategi til at liste penge ud af lommerne på folk.

Men snarere, at jeg fra den spæde start har arbejdet lige så meget med mine blokeringer, mine glaslofter og mit spirituelle lederskab, som jeg har arbejdet med at udvikle min forretning.

Og at jeg har haft mod til at gå mine egne veje og anvende mine salgs- og markedsføringsredskaber på en måde, der er i alignment med min sjæl og i fuld overenstemmelse med det, der føles sandt i mig.

For selv de bedste og mest effektive værktøjer, metoder og strategier hjælper os ikke i vores virksomhed, hvis vi er i indre modstand og mangler energien, lysten og modet til at eksekvere dem.

Vi er vores business - vokser vi, vokser den med os.

Og det er langt lettere at vokse og vækste vores forretning, når vi gør det fra alignment og med hjertet forrest.

Autentisk, kærligt og uden at sælge vores sjæl.

Markedsføring er kommunikation

Kommunikation er ord

Ord er sprog

Og sproget er bindeleddet mellem den indre og ydre verden

Vores sjæl udtrykt gennem vores menneske

HVEM ER DU?

du er passioneret, selvkørende og dygtig til det, du laver

og har drivet og ressourcerne til at udvikle dig og gå vejen

også når den løber gennem mørket og mod strømmen

du elsker nemlig at arbejde med alle lagene i dig selv

og har allerede gjort det længe

du ved, at alt er energi

og at din energi altid er dit ansvar

at du selv er ansvarlig for de resultater, du skaber

eller ikke skaber

du er åben og tør være med dit eget lort

og holde dig selv kærligt i det

og så brænder du efter at leve (godt af) dit bidrag

at gøre dit kald til din business

og din business til dit kald

i et kærligt og støttende fællesskab med andre ildfulde iværksættersjæle

der lige som dig er klar til at vokse

"Sjælen har ikke ben. Det er derfor, vi har fået en krop. Så den alligevel kan komme derhen, hvor den gerne vil."

Nord, 7 år

Kalder GROW på dig?

Så skal du selvfølgelig også vide, hvordan du kommer med.

Din investering i uddannelsen er 49.500 kr.+ moms (61.875 kr. inkl. moms), som kan betales i op til 24 rater uden ekstra gebyr.

Eller

44.500 kr. + moms (55.625 inkl. moms), hvis du betaler hele beløbet på en gang (du sparer 10%).

Tilmeldingen er bindende for hele forløbet.

Der er 8 pladser i alt.

Prisen inkluderer:

✔ 10 x online undervisningsgange (á 4 timer) med workbooks, øvelser og Q&A

✔ 10 x online gruppekald (á 2 timer) med sharing, sparring og guidance

✔ 3 x fysiske workshops (á 5 timer) på Vestfyn inkl. snacks, drikkevarer og grøn frokost

✔ 6 x 1:1 mentorsessioner (á 60-75 minutter)

✔ Løbende feedback på tekster og materialer efter behov

✔ Klippekort med 6 timers teknisk assistance (fx opsætning af freebie, mailflow og annoncer)

✔ Støtte og sparring i vores fælles facebookgruppe under hele forløbet

✔ Et kærligt og nærende fællesskab, der hepper, holder og griber dig hele vejen i mål

✔ Afslutningsfejring (i forlængelse af den sidste workshop) med bobler og lækkerier

Forløbet starter d. 24. april 2024 og slutter d. 7. maj 2025.

Du finder en oversigt med alle datoer og tidspunkter længere oppe på siden.

Vi tager selvfølgelig en snak, inden du tilmelder dig, så vi sammen kan mærke ind og sikre, at uddannelsen er det rigtige for dig.

Jeg vil elske at tale med dig, hvis du mærker et ja.

DET SIGER MINE DRØMMEKUNDER

"Stine har en utrolig evne til at få en til at bevare troen på sig selv."

Da jeg startede på Grow, havde jeg netop åbnet dørene i min klinik. Jeg havde markedsført mig lidt hist og pist, og jeg manglende i den grad retning.

Stine hjalp mig med at målrette min markedsføring, og jeg begyndte at samle leads til min mailingliste. I dag har jeg bygget et godt fundament af potentielle kunder, som jeg målretter min markedsføring til.

Stine har en utrolig evne til at få en til at bevare troen på sig selv. Især når modgangen er størst. Og jeg har i den grad lært at se modgang som min læremester.

Vi har talt meget om de maskuline og feminine energier, og jeg har lært at bruge dem i kærlighed. Nu er det slut med knokleri. Jeg har lært at mærke efter helt inde i hjertet, og det har givet mig stor tillid til min driftighed.

En af de største udfordringer for mig, før jeg startede op på GROW, var alt det tekniske. Stine har været så god til at lære mig alt fra Facebookannoncering til bookingsystemer og onlinekurser.

Stine har en helt særlig plads i mit hjerte. Hun har i den grad fået mine øjne op for, hvordan jeg skal drive min virksomhed kærlighedsbaseret.

Tak, kære Stine.

KRISTINE LINDHARDT - COACH OG MENTOR FOR AMBITIØSE MØDRE

(Deltager på GROW, hold 1)

FAQ

Hvad indeholder GROW?

10 x undervisning (á 4 timer) med undervisning, workbooks, gruppeøvelser og Q&A

10 x online sparringskald (á 2 timer) med sharing, sparring og guidance

3 x workshops (á 5 timer) i Køng på Vestfyn inkl. fuld forplejning

6 x 1:1 mentorsessioner (á 60 minutter)

Feedback på tekster og materialer efter behov (via mail)

Klippekort med 6 timers teknisk hjælp (fx opsætning af freebie, mailflow og annoncer)

Støtte og sparring i vores fælles facebookgruppe under hele forløbet

Et kærligt og nærende fællesskab, der hepper, holder og griber dig hele vejen i mål

Afslutningsfejring (i forlængelse af den sidste workshop) med bobler og lækkerier

Hvornår starter uddannelsen - og hvor længe varer den?

GROW starter d. 24. april 2024 og varer i alt 12 måneder (afslutningsfejring d. 7/5 2025)

Hvor meget tid skal jeg bruge på GROW?

Udover den tid du bruger på vores onlinemøder og fysiske workshops skal du beregne 5-10 timer til hjemmearbejde om måneden - det meste vil være relateret direkte til din virksomhed

Hvad koster GROW?

Din investering er 49.500 kr. + moms (61.875 kr. inkl. moms). Du sparer 10%, hvis du vælger at betale hele beløbet på en gang

Kan jeg betale i rater?

Du kan dele beløbet i op til 24 rater efter aftale uden ekstra gebyr. Betaler du hele beløbet på en gang, får du til gengæld 10% i rabat

Skal jeg til eksamen?

Nej, der følger ingen certificering med uddannelsen. Det er DIN uddannelse, og vi har derfor først og fremmest fokus på din personlige og forretningsmæssige vækst

Har du andre spørgsmål til GROW er du meget velkommen til at skrive til mig via Messenger eller på stine@soulbiz.dk.

Eller

Copyright 2024