Logobook en gratis samtale
Logo
book en gratis samtale

1:1 Mentorforløb

Personligt 1:1 mentorforløb, hvor jeg trin for trin hjælper dig med at bygge din forretning og forvandle dit sjælskald til en bæredygtig og flowfyldt hjertebusiness, du kan leve af. Kærligt, autentisk og med hjertet forrest.

LEDER DU EFTER EN MENTOR, SOM KAN BÆRE DIT LYS OG VISE DIG VEJEN TIL DIN DRØMMEFORRETNING?

du brænder for at udleve din businessdrøm, men har svært ved at få handlet rigtigt på det, fordi du føler dig usikker og frygter, at du alligevel ikke vil lykkes

du mangler retning, fokus og overblik og har svært ved at omsætte alt det, du indtil nu har lært om salg og markedsføring til konkret handling og strategi - fordi det enten føles off, eller du tvivler på, om du gør det rigtigt

du savner konkret (teknisk) hjælp, guidance, sparring og en solid hånd i ryggen, når du af og til bliver overvældet af din frygt og begrænsende tanker, der fortæller dig, at din drøm er uopnåelig

du længes efter en mentor med solid forbindelse opadtil og et effektivt røntgensyn, der kan se og aktivere dit lys og skjulte potentiale - som kan gøre det svære let og skridt for skridt vise dig din helt egen kærlige og bæredygtige vej mod hjertedrømmen

Måske genkender du også det her?

Du ved, at du er knald dygtig til det, du laver og brænder for at hjælpe andre til et bedre liv, mens du lever (godt) af din passion - alligevel holder du dig selv tilbage, når det kommer til at træde ud i lyset og vise verden og dine drømmekunder, hvem du er, og hvad du har at byde på.

Du har det nemlig ikke ret godt med salg - og slet ikke, når det handler om at sælge dig selv. Det virker så pushy og i uoverensstemmelse med dine værdier, og den du inderst inde er og ønsker at være.

Du har taget kurser og læst side op og side ned om nyhedsbreve, videoer, freebies, facebookgrupper og annoncering - men har svært ved at navigere i markedsføringstågerne og få det hele omsat til praksis, så du kan skabe den strøm af kunder, du drømmer om.

Du er i tvivl om, hvad der bedst vil sælge for dig, og derfor gør du enten lidt af det hele halvhjertet eller udsætter beslutningen og snupper et kursus mere.

Du sammenligner ofte dig selv med andre i din branche, der (tilsyneladende) klarer sig fantastisk og tænker, at du måske bare ikke har det, der skal til - at det, du tilbyder ikke er attraktivt nok til, at kunderne vil vælge dig, og at du bliver nødt til at være og gøre som de andre, hvis du skal lykkes som selvstændig.

Inderst inde længes du dog mest af alt efter at hvile i den, du er og drive din virksomhed med lethed fra hjertet og på en måde, der føles autentisk, kærlig og rigtig for dig.

Skal vi tænde lyset i dig og sammen sætte skub i din forretning?

Jeg har ikke skabt min drømmebusiness fra den ene dag til den anden.

Eller en indtjening, der gør, at min mand ikke længere behøver at arbejde.

Til gengæld har jeg skabt den ét skridt ad gangen.

Manifesteret fra hjertet med begge fødder på jorden.

For vi har brug for at aktivere hele os, når vi vil skabe en sund og bæredygtig hjerteforretning.

Hjerte, krop, hoved og sjæl.

Som mentor trækker jeg på min solide og mangeårige erfaring med strategisk, taktisk og operationel kommunikation, salg og markedsføring på internationalt niveau.

Som jeg her har vendt på hovedet og tilsat rå mængder sjæl, kærlighed og stjernestøv.

Jeg trækker på mine egne levede erfaringer med at bygge business fra hjertet.

Og jeg trækker på min skarpe intuition, mit røngtensyn og unikke evne til at se, aktivere og forstærke lyset i andre.

Jeg møder dig altid kærligt og der, hvor du er.

Jeg spotter hurtigt dit sjælspotentiale, dine unikke evner, dit geni.

Jeg støtter dig i at træde ind i den, du er her for at være.

Og jeg guider dig gennem de konkrete skridt, så du kan skabe den nærende forretning, du er her for at skabe.

Jeg serverer ingen skabeloner eller plug and play strategier.

Alt skræddersyes, så det passer til lige præcis dig.

For du er unik.

Og det er din business også.

DET SIGER MINE DRØMMEKUNDER

"Hun fik det til at lyde så let som ingenting. Og det blev det."

Hver uge. På samme tid. Med samme ro, og nærvær coachede hun mig. Igennem min frygt for elektronik, for at begrænse mig, for at slå igennem.

Det gik stærkt. Jeg begrænsede mig, fandt min ild og fokuserede al min energi på min niche. Jeg fandt mit hvorfor, og jeg manifesterede det. Bum. I løbet af ingen tid.

Det var pirrende farligt at lægge de gravide på hylden og fokusere 100 procent på de kvinder, som virkelig er klar til den modige indre forandring.

Men det gjorde jeg. Med Stine. Hun fik det til at lyde så let, som ingenting. Og det blev let.

Jeg er rørt over at have mødt dig på det rette tidspunkt. Du er dygtig, du er skarp. Du er kompetent og kreativ, og din måde at jonglere med dit levede liv i markedsføring, og din coachende, udviklende sjæl, er genial.

Jeg ønsker for alle de må finde sig en Stine. Den perfekte coach, der kan matche dit hjertes længsel og sjæls ønsker.

METTE CLAY HOLM - DE-ARMOURING PRACTIONER, JORDEMODER, TANTRALÆRER OG PROFESSIONEL COACH

(Tidligere deltager på mit mentorforløb)

KÆRLIGHEDSBASERET MARKEDSFØRING OG SALG

"At the end of the day people won't remember what you said or did, they will remember how you made them feel."

Maya Angelou

Lige så nødvendigt det er at gøre opmærksom på sig selv for at få kunder i forretningen, lige så svært har mange af os hjertedrevne coaches, terapeuter, healere, lysarbejdere og behandlere det med netop salg og synlighed.

Det kan føles grænseoverskridende og sårbart at stille sig frem i lyset og overbevise andre om sit værd.

Og måske endnu værre er den ubehagelige følelse af at mase sig på og overtale andre til at købe ens produkter og ydelser.

Den form for markedsføring, vi møder i dagligdagen, baserer sig nemlig i høj grad på frygt

Med salget for øje er den designet til at trigge bestemte følelser, der hurtigere skal få os til at klikke på købsknappen og svinge kortet - også selvom det, vi køber, måske slet ikke matcher hverken os eller vores reelle behov.

Traditionel markedsføring kan være hård kost for et formålsdrevet hjertemenneske og får mange af os til at træde vande eller trække os, når det kommer til at give vores business og budskab en stemme i verden.

Ikke mindst på grund af de mange indre ubevidste rammer og grænser for, hvad der er tilladt og muligt for 'sådan nogen som os', vi bærer rundt på.

Men heldigvis er der en anden vej at gå for at skabe en indbringende og bæredygtig hjerteforretning

En vej, som er langt mere autentisk og kærlig – og faktisk også både enklere, sjovere og mere effektiv.

En vej, der gør det langt lettere for dig at slippe frygten for at være for meget, for lidt eller forkert - så du endelig kan træde ud i dit lys og vise verden, hvem du er, og hvilken forskel, du er her for at gøre.

Kærlighedsbaseret business, salg og markedsføring handler i sin essens om at skabe, drive og vækste din virksomhed med hjertet forrest.

Ud fra kærlighed, tillid og resonans frem for frygt, manipulation og overtalelse.

Det handler om at møde dine kunder, så de kan mærke dig - og mærke, om du er den rigtige til at hjælpe lige netop dem med lige netop deres udfordringer.

Det handler om at stå frem og være tydelig, som lige præcis den du er – og vide, at det er nok.

PÅ MENTORFORLØBET

skruer vi ned for knokleriet og op for dit lys, så du kan træde (endnu mere) tydeligt og kraftfuldt frem med din forretning og unikke bidrag til verden

skaber vi klarhed og retning i din hjertebusiness, så du ved, hvor du bevæger dig hen og bruger din tid, energi og ressourcer på en måde, der støtter dig og dit (for)mål - frem for at spænde ben

lærer du, hvordan du tiltrækker dine sjælekunder frem for at jagte dem - og hvordan du sælger dem dine ydelser uden at anstrenge dig, presse på eller sælge din sjæl

implementerer vi sammen en overskuelig og skræddersyet kærlighedsbaseret strategi for din markedsføring og dit salg, der matcher din energi og øger dit (kunde)flow

støtter jeg dig i at gå vejen skridt for skridt mod din drømmeforretning ved at give dig den viden, rådgivning og coaching, du har brug for - en kærlig hånd i ryggen og en kompetent og indlevende sparringspartner, der bærer lyset og guider dig hele vejen i mål

og yes, du får også hjælp til alt det tekniske!

DET SIGER MINE DRØMMEKUNDER

"Stine kan virkelig noget særligt. Hun har en unik evne til at mærke og fornemme, hvor der skal sættes ind."

Jeg havde taget et hav af kurser i markedsføring og gjorde alt det, der blev anbefalet, men det føltes ikke rigtigt for mig.

Jeg følte mig fanget i traditionel markedsføring med salgsgas, psykologiske triggere og et pres om, at det vigtigste er at skabe masser af content og være synlig for enhver pris.

I stedet længtes jeg efter at lave markedsføring fra hjertet. I integritet med den jeg er.

Jeg ønskede at sælge fra et ærligt, autentisk og respektfuldt sted – fra troen på at mine kunder sagtens selv kan mærke, hvad der er rigtigt for dem.

Uden at gi’ køb på mig selv.

Uden at sælge for enhver pris, men i stedet tilbyde det bedste til dem, der er klar til næste skridt.

Og det har Stine hjulpet mig med.

Hun har guidet mig på smukkeste vis, så min markedsføring nu matcher mine indre værdier og er i integritet med den, jeg inderst inde er.

Så nu er der alignment over hele linjen – også i markedsføringen.

Stine kan virkelig noget særligt. Hun har en unik evne til at mærke og fornemme, hvor der skal sættes ind - og gør det på den fineste, mest respektfulde og kærligste no bullshit måde.

METTE IVERSEN - ENERGI HEALER, CLAIRVOYANT, SPIRITUEL UNDERVISER OG PODCASTER

(Tidligere deltager på holdforløb og i individuelt mentorforløb)

Sådan foregår det

Vi er alle på vores egen rejse.

Vi er forskellige - og det er vores behov også.

Mit mentorforløb tilbyder jeg derfor i to forskellige formater, så du kan vælge det, der passer bedst til din indre og ydre forretningsrejse.

Uanset formatet får du adgang til mine 10 knivskarpe og kraftfulde undervisningsmoduler, hvor jeg trin for trin lærer dig, hvordan du effektivt, autentisk og kærligt tiltrækker dine drømmekunder og tjener flere penge i din hjertebusiness - uden at knokle, uden at presse og uden at sælge din sjæl.

På vores 1:1 kald tuner jeg ind i din energi, dit potentiale og dine blokeringer og guider dig til, hvordan du bliver i hjertet, går vejen og kommer i mål med dine inderste businessdrømme - også når dit menneske bliver skræmt og egoet larmer.

Jordnært og konkret arbejder vi i og mellem sessionerne på at skabe og implementere en bæredygtig og skræddersyet strategi for din virksomheds ydelser, salg, kommunikation og markedsføring, så du kan tiltrække dine drømmekunder og sælge din ydelser til dem. Med lethed og hjertet forrest. Og ja, jeg hjælper dig også med alt det tekniske.

Kærligt, autentisk og i alignment med din sjæl, dit kald og dit formål.

Modul 1

Spot dit lys og indre driver

Hvad er du unikt god til? Hvad elsker du at lave så meget, at du ville gøre det, selvom du ikke fik penge for det? Hvornår er du i flow? Og hvor sidder du lige nu fast i din forretning? Du ER din business - vokser du, vokser den med dig. Derfor sætter vi her på første modul spot på din genizone, dit lys og din indre driver - og alt det, der lige nu spænder ben og holder dig tilbage fra at træde ud i dit lys.

Modul 2

Dit unikke koncept

Med udgangspunkt i dine visioner, din passion og din genizone finder vi her på andet modul ind til din ideelle og knivskarpe målgruppe og niche. Hvem er lige præcis du den allerbedste til at hjælpe – og hvad hjælper du dem helt præcist med?

Modul 3

Din uimodståelige pakke

Modul 3 handler om, hvordan du allerbedst hjælper dine drømmekunder. Du lærer her at pakke dine ydelser og skrue dem sammen på en måde, der ikke blot gør dem langt mere attraktive og værdifulde for dine kunder, men også hjælper dem til at skabe en langt større transformation.

Modul 4

Money Mindset

Her på 4. modul kigger vi nærmere på dit forhold til penge. Vi arbejder med dit økonomiske glasloft, herunder både frygten for at tage dig betalt for din hjælp og din indre øvre grænse for, hvor meget du 'må' tjene. Du lærer, hvad du selv kan gøre for at tiltrække flere penge - og hvordan du finder den rigtige pris til dine ydelser.

Modul 5

Din uimodståelige pakke

Her på femte modul skal det handle om kærlig og kraftfuld kommunikation – hvordan du skaber et kernebudskab, der formidler dit koncept og dine transformerende pakker, så de RESONERER med lige præcis DINE idealkunder. Du lærer, hvordan du rammer dine drømmekunders behov spot on og viser dem vejen fra smerte og frustration til glæde og forløsning ved at bruge din personlige transformationshistorie som spejl.

Modul 6

Money Mindset

På modul 6 handler det om, hvordan du bedst får dit kærlige budskab ud at leve blandt dine drømmerkunder, så du rent faktisk kan begynde at tiltrække dem. Du lærer, hvordan du skriver magnetiske tekster fra hjertet, der vækker og inspirerer dine drømmekunder, så de ønsker mere – uanset om teksterne skal bruges til din salgsside, dit nyhedsbrev eller i et opslag på Facebook.

Modul 7

Kærlig synlighed

Nu hvor du har styr på din målgruppe, din niche og dit kærlige budskab, skal det på modul 7 handle om, HVOR du bedst kommunikerer det og skaber synlighed for dig og din virksomhed, så du for alvor kan begynde at tiltrække dine drømmekunder. Vi tager et dybere kig ind i de forskellige onlinekanaler (bl.a. Facebook, nyhedsbrev, blog, hjemmeside, webinars og challenges) og ser på, hvad de hver især kræver og er gode til - og finder frem til den pakke, der bedst og mest effektivt understøtter dig, dit formål og forretning.

Modul 8

Kærligt kundeflow

På modul 8 handler det om, hvordan du gør dine potentielle kunder til betalende kunder. Du lærer, hvordan du sælger på en måde, der føles både behagelig og autentisk, både når du sælger 1:1 gennem en personlig samtale eller 1: flere gennem f.eks. et nyhedsbrev eller et webinar. Og så lærer du om salgets tre faser, og hvordan dit bevidste arbejde med faserne har afgørende betydning for, at du kan opnå succes.

Modul 9

Shine your light

Vi sætter her spot på det, der om noget kan stå i vejen for, at du vil lykkes – nemlig din frygt og dine begrænsende overbevisninger om, hvad der er muligt og tilladt for lige netop dig. Jo mere bevidste vi er om, hvad der spænder ben for os, jo bedre muligheder har vi for at træffe bevidste og styrkende valg - fra hjertet. Vi arbejder her med skyggerne i din business, din begrænsende fortælling om dig - og hvad det betyder for din business, når du handler og skaber ud fra frygt frem for tillid.

Modul 10

Din kærlige strategi

Her samler vi alle trådene i din spritnye, kærlige, autentiske strategi for din hjertebiz og bygger en solid handlingsplan med de helt konkrete skridt, der får dig og din business sendt ud over rampen med hjertet forrest. Vi finpudser de sidste detaljer og sikrer, at alt spiller sammen og er i alignment med dig og dine værdier.

Modul 1

Spot dit lys og indre driver

Hvad er du unikt god til? Hvad elsker du at lave så meget, at du ville gøre det, selvom du ikke fik penge for det? Hvornår er du i flow? Og hvor sidder du lige nu fast i din forretning? Du ER din business - vokser du, vokser den med dig. Derfor sætter vi her på første modul spot på din genizone, dit lys og din indre driver - og alt det, der lige nu spænder ben og holder dig tilbage fra at træde ud i dit lys.

Modul 2

Dit unikke koncept

Med udgangspunkt i dine visioner, din passion og din genizone finder vi her på andet modul ind til din ideelle og knivskarpe målgruppe og niche. Hvem er lige præcis du den allerbedste til at hjælpe – og hvad hjælper du dem helt præcist med?

Modul 3

Din uimodståelige pakke

Modul 3 handler om, hvordan du allerbedst hjælper dine drømmekunder. Du lærer her at pakke dine ydelser og skrue dem sammen på en måde, der ikke blot gør dem langt mere attraktive og værdifulde for dine kunder, men også hjælper dem til at skabe en langt større transformation.

Modul 4

Money Mindset

Her på 4. modul kigger vi nærmere på dit forhold til penge. Vi arbejder med dit økonomiske glasloft, herunder både frygten for at tage dig betalt for din hjælp og din indre øvre grænse for, hvor meget du 'må' tjene. Du lærer, hvad du selv kan gøre for at tiltrække flere penge - og hvordan du finder den rigtige pris til dine ydelser.

Modul 5

Dit magnetiske budskab

Her på femte modul skal det handle om kærlig og kraftfuld kommunikation – hvordan du skaber et kernebudskab, der formidler dit koncept og dine transformerende pakker, så de RESONERER med lige præcis DINE idealkunder. Du lærer, hvordan du rammer dine drømmekunders behov spot on og viser dem vejen fra smerte og frustration til glæde og forløsning ved at bruge din personlige transformationshistorie som spejl.

Modul 6

Kald din tribe ind

På modul 6 handler det om, hvordan du bedst får dit kærlige budskab ud at leve blandt dine drømmerkunder, så du rent faktisk kan begynde at tiltrække dem. Du lærer, hvordan du skriver magnetiske tekster fra hjertet, der vækker og inspirerer dine drømmekunder, så de ønsker mere – uanset om teksterne skal bruges til din salgsside, dit nyhedsbrev eller i et opslag på Facebook.

Modul 7

Kærlig synlighed

Nu hvor du har styr på din målgruppe, din niche og dit kærlige budskab, skal det på modul 7 handle om, HVOR du bedst kommunikerer det og skaber synlighed for dig og din virksomhed, så du for alvor kan begynde at tiltrække dine drømmekunder. Vi tager et dybere kig ind i de forskellige onlinekanaler (bl.a. Facebook, nyhedsbrev, blog, hjemmeside, webinars og challenges) og ser på, hvad de hver især kræver og er gode til - og finder frem til den pakke, der bedst og mest effektivt understøtter dig, dit formål og forretning.

Modul 8

Kærligt kundeflow

På modul 8 handler det om, hvordan du gør dine potentielle kunder til betalende kunder. Du lærer, hvordan du sælger på en måde, der føles både behagelig og autentisk, både når du sælger 1:1 gennem en personlig samtale eller 1: flere gennem f.eks. et nyhedsbrev eller et webinar. Og så lærer du om salgets tre faser, og hvordan dit bevidste arbejde med faserne har afgørende betydning for, at du kan opnå succes.

Modul 9

Shine your light

Vi sætter her spot på det, der om noget kan stå i vejen for, at du vil lykkes – nemlig din frygt og dine begrænsende overbevisninger om, hvad der er muligt og tilladt for lige netop dig. Jo mere bevidste vi er om, hvad der spænder ben for os, jo bedre muligheder har vi for at træffe bevidste og styrkende valg - fra hjertet. Vi arbejder her med skyggerne i din business, din begrænsende fortælling om dig - og hvad det betyder for din business, når du handler og skaber ud fra frygt frem for tillid.

Modul 10

Din kærlige strategi

Her samler vi alle trådene i din spritnye, kærlige, autentiske strategi for din hjertebiz og bygger en solid handlingsplan med de helt konkrete skridt, der får dig og din business sendt ud over rampen med hjertet forrest. Vi finpudser de sidste detaljer og sikrer, at alt spiller sammen og er i alignment med dig og dine værdier.

DET SIGER MINE DRØMMEKUNDER

"Det har rykket mig personligt, givet mig mod til at virkeliggøre min drøm og tro på, at det er muligt."

Stines mentorforløb har gjort alverden til forskel for mig.

Jeg sad fast i at beskrive min målgruppe og mit produkt, men jeg kom ligesom ikke videre og udover rampen, før jeg startede i Stines mentorforløb.

En ting er, at jeg har fået helt konkrete og praktiske værktøjer til at finde frem til min helt rigtige målgruppe og niche, finde og få kontakt til min målgruppe og markedsføre mit produkt på en autentisk, ærlig og kærlig måde.

En anden ting er, at forløbet har ført mig igennem en personlig udviklingsproces, der var nødvendig for at jeg kunne tage det endelig spring ud i iværksætteri.

Stine coacher nænsomt og kærligt, i dit tempo og med tilpasse udfordringer.

Det har rykket mig personligt, givet mig mod til at virkeliggøre min drøm og tro på, at det er muligt.

ELSINE LENA ESPENSEN - SPIRITUEL MENTOR OG COACH FOR SOLOMØDRE

(Tidligere deltager på mit mentorforløb)

Mentorforløbet er for dig som

enten lige er startet op som selvstændig eller allerede har været i gang et stykke tid, men endnu ikke har fået skabt et ordentligt og stabilt (drømme)kundeflow, du kan leve af

har svært ved at knække koden til, hvordan du helt konkret skal markedsføre dig for at få gang i din hjerteforretning - så du kan komme til at gøre en forskel med dit bidrag

igen og igen udskyder din markedsføring (og dermed dit salg), fordi du synes, at det er drænende, tidskrævende, svært, uoverskueligt, overvældende, grænseoverskridende eller ubehageligt at stille dig frem i lyset og promovere dig selv og dine ydelser. Så du overbeviser i stedet dig selv om, at du nok bare lige skal læse endnu en e-bog eller nappe et onlinekursus til, før du er klar

vil skabe en hjertebusiness i alignment med din sjæl og finde din vej igennem markedsføringsjunglen, så du endelig kan tiltrække de kunder, du drømmer om - på en måde, som føles kærlig, autentisk og let

mærker, at du har brug for hjælp til at skabe retning, fokus og overblik - og for kærlig støtte og kompetent guidance gennem hele processen, så du trygt og sikkert kan gå vejen skridt for skridt mod din drømmebusiness

1:1 Mentorforløb

6 måneder

10 online undervisningsmoduler, hvor jeg trin for trin lærer dig, hvordan du bygger din forretning og markedsfører dig, så du autentisk og kærligt tiltrækker dine drømmekunder - uden at knokle, presse eller sælge din sjæl. Du får adgang til alle undervisningsmoduler med det samme, så du kan arbejde med dem i det tempo, der passer til dig.

6 x 1:1 mentorsessioner á 60 minutter, hvor jeg tuner ind i din energi, dit potentiale og dine blokeringer og guider dig til, hvordan du bedst arbejder med de tre, så du kan blive i hjertet, gå vejen og komme i mål med dine businessdrømme - også når egoet larmer.

Jordnært og konkret hjælper jeg dig med at udvikle og implementere en strategi for din virksomheds ydelser, salg, kommunikation og markedsføring - kærligt, autentisk og alignet med din essens, dit formål og dine værdier.

Sparring og feedback i seks måneder på mail, så du også kan få hjælp, rådgivning og støtte mellem vores sessioner.

6-timers klippekort til teknisk assistance hos mig eller min skønne og skarpe teknik-fe, som hjælper dig med alt det, du synes er svært eller bare ikke gider - lige fra opsætning af annoncer, freebies, automatiserede mailflows og landingpages til integrationen mellem din betalingsløsning og dit regnskabsprogram.

30.000 kr. + moms

(37.500 kr. inkl. moms)

NB! Betalingen kan deles op i rater

1:1 Mentorforløb

12 måneder

10 online undervisningsmoduler, hvor jeg trin for trin lærer dig, hvordan du bygger din forretning og markedsfører dig, så du autentisk og kærligt tiltrækker dine drømmekunder - uden at knokle, presse eller sælge din sjæl. Du får adgang til alle undervisningsmoduler med det samme, så du kan arbejde med dem i det tempo, der passer til dig.

12 x 1:1 mentorsessioner á 60 minutter, hvor jeg tuner ind i din energi, dit potentiale og dine blokeringer og guider dig til, hvordan du bedst arbejder med de tre, så du kan blive i hjertet, gå vejen og komme i mål med dine businessdrømme - også når egoet larmer.

Jordnært og konkret hjælper jeg dig med at udvikle og implementere en strategi for din virksomheds ydelser, salg, kommunikation og markedsføring - kærligt, autentisk og alignet med din essens, dit formål og dine værdier.

Sparring og feedback i 12 måneder på mail, så du også kan få hjælp, rådgivning og støtte mellem vores sessioner.

6-timers klippekort til teknisk assistance hos mig eller min skønne og skarpe teknik-fe, som hjælper dig med alt det, du synes er svært eller bare ikke gider - lige fra opsætning af annoncer, freebies, automatiserede mailflows og landingpages til integrationen mellem din betalingsløsning og dit regnskabsprogram.

45.000 kr. + moms

(56.250 kr. inkl. moms)

NB! Betalingen kan deles op i rater

1:1 Mentorforløb

6 måneder

10 online undervisningsmoduler, hvor jeg trin for trin lærer dig, hvordan du bygger din forretning og markedsfører dig, så du autentisk og kærligt tiltrækker dine drømmekunder - uden at knokle, presse eller sælge din sjæl. Du får adgang til alle undervisningsmoduler med det samme, så du kan arbejde med dem i det tempo, der passer til dig.

6 x 1:1 mentorsessioner á 60 minutter, hvor jeg tuner ind i din energi, dit potentiale og dine blokeringer og guider dig til, hvordan du bedst arbejder med de tre, så du kan blive i hjertet, gå vejen og komme i mål med dine businessdrømme - også når egoet larmer.

Jordnært og konkret hjælper jeg dig med at udvikle og implementere en strategi for din virksomheds ydelser, salg, kommunikation og markedsføring - kærligt, autentisk og alignet med din essens, dit formål og dine værdier.

Sparring og feedback i seks måneder på mail, så du også kan få hjælp, rådgivning og støtte mellem vores sessioner.

​5-timers klippekort til teknisk assistance hos mig eller min skønne og skarpe teknik-fe, som hjælper dig med alt det, du synes er svært eller bare ikke gider - lige fra opsætning af annoncer, freebies, automatiserede mailflows og landingpages til integrationen mellem din betalingsløsning og dit regnskabsprogram.

30.000 kr. + moms

(37.500 kr. inkl. moms)

NB! Betalingen kan deles op i rater

*****

1:1 Mentorforløb

12 måneder

10 online undervisningsmoduler, hvor jeg trin for trin lærer dig, hvordan du bygger din forretning og markedsfører dig, så du autentisk og kærligt tiltrækker dine drømmekunder - uden at knokle, presse eller sælge din sjæl. Du får adgang til alle undervisningsmoduler med det samme, så du kan arbejde med dem i det tempo, der passer til dig.

12 x 1:1 mentorsessioner á 60 minutter, hvor jeg tuner ind i din energi, dit potentiale og dine blokeringer og guider dig til, hvordan du bedst arbejder med de tre, så du kan blive i hjertet, gå vejen og komme i mål med dine businessdrømme - også når egoet larmer.

Jordnært og konkret hjælper jeg dig med at udvikle og implementere en strategi for din virksomheds ydelser, salg, kommunikation og markedsføring - kærligt, autentisk og alignet med din essens, dit formål og dine værdier.

Sparring og feedback i seks måneder på mail, så du også kan få hjælp, rådgivning og støtte mellem vores sessioner.

​10-timers klippekort til teknisk assistance hos mig eller min skønne og skarpe teknik-fe, som hjælper dig med alt det, du synes er svært eller bare ikke gider - lige fra opsætning af annoncer, freebies, automatiserede mailflows og landingpages til integrationen mellem din betalingsløsning og dit regnskabsprogram.

45.000 kr. + moms

(56.250 kr. inkl. moms)

NB! Betalingen kan deles op i rater

Hej, jeg er Stine

Måske har vi allerede mødt hinanden, men lad mig alligevel kort fortælle lidt om mig.

Som business mentor og intuitiv coach hjælper jeg passionerede, spirituelle iværksættere, som ønsker at skabe, drive og vækste deres virksomhed fra hjertet.

SoulBiz Academy er min hjertebusiness.

Manifestationen af alt det, min sjæl længtes efter, men jeg end ikke turde drømme om, da jeg stadig var ansat som seniorrådgiver på et markedsføringsbureau.

Heller ikke selvom jeg altid - som dig - har vidst, at jeg var her for noget andet.

Et større bidrag.

Allerhelst som selvstændig.

Og da jeg forlod mit karrierejob i slutningen af 2017, følte jeg et kald, en impuls så stærk, at jeg ikke var i tvivl - min tid var kommet.

Også selvom om timingen i manges øjne nok var håbløs, da jeg stod alene med to små børn og lige havde købt et hus.

Men mit hjerte sang, og jeg kastede mig ud på rejsen i tillid til, at jeg ville lykkes med min hjertedrøm.

Og jeg har aldrig fortrudt min beslutning.

Det betyder ikke, at det har været easy peasy hele vejen.

For selvom jeg havde en tyk bund af professionel erfaring med både markedsføring og salg - og havde arbejdet for alt fra små danske start-ups til store globale brands - er det noget helt andet at stille sig selv frem i lyset.

Det er sårbart og frygtindgydende.

Og jeg har følt mig rædselsslagen, fortvivlet og fortabt mange gange undervejs.

Når jeg er lykkes med mine forretninger, skyldes det derfor ikke, at jeg kendte en masse snedige markedsføringstricks eller fra starten havde den helt rigtige og skudsikre strategi til at liste penge ud af lommerne på folk.

Men snarere, at jeg fra den spæde start har arbejdet lige så meget med mine blokeringer, mine glaslofter og mit spirituelle lederskab, som jeg har arbejdet med at udvikle min forretning.

Og at jeg har haft mod til at gå mine egne veje og anvende mine salgs- og markedsføringsredskaber på en måde, der er i alignment med min sjæl og i fuld overenstemmelse med det, der føles sandt i mig.

For selv de bedste og mest effektive værktøjer, metoder og strategier hjælper os ikke i vores virksomhed, hvis vi er i indre modstand og mangler energien, lysten og modet til at eksekvere dem.

Vi er vores business - vokser vi, vokser den med os.

Og det er langt lettere at vokse og vækste vores forretning, når vi gør det fra alignment og med hjertet forrest.

Autentisk, kærligt og uden at sælge vores sjæl.

Hej, jeg er Stine

Måske har vi allerede mødt hinanden, men lad mig alligevel kort fortælle lidt om mig.

Som business mentor og intuitiv coach hjælper jeg passionerede, spirituelle iværksættere, som ønsker at skabe, drive og vækste deres virksomhed fra hjertet.

SoulBiz Academy er min hjertebusiness.

Manifestationen af alt det, min sjæl længtes efter, men jeg end ikke turde drømme om, da jeg stadig var ansat som seniorrådgiver på et markedsføringsbureau.

Heller ikke selvom jeg altid - som dig - har vidst, at jeg var her for noget andet.

Et større bidrag.

Allerhelst som selvstændig.

Og da jeg forlod mit karrierejob i slutningen af 2017, følte jeg et kald, en impuls så stærk, at jeg ikke var i tvivl - min tid var kommet.

Også selvom om timingen i manges øjne nok var håbløs, da jeg stod alene med to små børn og lige havde købt et hus.

Men mit hjerte sang, og jeg kastede mig ud på rejsen i tillid til, at jeg ville lykkes med min hjertedrøm.

Og jeg har aldrig fortrudt min beslutning.

Det betyder ikke, at det har været easy peasy hele vejen.

For selvom jeg havde en tyk bund af professionel erfaring med både markedsføring og salg - og havde arbejdet for alt fra små danske start-ups til store globale brands - er det noget helt andet at stille sig selv frem i lyset.

Det er sårbart og frygtindgydende.

Og jeg har følt mig rædselsslagen, fortvivlet og fortabt mange gange undervejs.

Når jeg er lykkes med mine forretninger, skyldes det derfor ikke, at jeg kendte en masse snedige markedsføringstricks eller fra starten havde den helt rigtige og skudsikre strategi til at liste penge ud af lommerne på folk.

Men snarere, at jeg fra den spæde start har arbejdet lige så meget med mine blokeringer, mine glaslofter og mit spirituelle lederskab, som jeg har arbejdet med at udvikle min forretning.

Og at jeg har haft mod til at gå mine egne veje og anvende mine salgs- og markedsføringsredskaber på en måde, der er i alignment med min sjæl og i fuld overensstemmelse med det, der føles sandt i mig.

For selv de bedste og mest effektive værktøjer, metoder og strategier hjælper os ikke i vores virksomhed, hvis vi er i indre modstand og mangler energien, lysten og modet til at eksekvere dem.

Vi er vores business - vokser vi, vokser den med os.

Og det er langt lettere at vokse og vækste vores forretning, når vi gør det fra alignment og med hjertet forrest.

Autentisk, kærligt og uden at sælge vores sjæl.

Med mig som guide på din rejse får du en

dedikeret mentor og inspirator, der selv har bygget to succesfulde hjerteforretninger op fra bunden - som er kærlig, modig og ambitiøs på dine og egne vegne og ikke slipper dig, før du er flyvende.

spirituel, professionel rådgiver, der har arbejdet med forretningsudvikling, salg, kommunikation og markedsføring i mere end 17 år.

personlig, passioneret og kærlig coach, der er ekspert i frygtarbejde og indre transformation - og som hjælper dig til at tage de rigtige skridt og flytte dig og din hjerteforretning derhen, hvor du drømmer om være.

Copyright 2024