Logobook en gratis samtale
Logo
book en gratis samtale

UNFOLD

Et dybdegående trin for trin onlinekursus i kærlighedsbaseret markedsføring og salg for dig, som vil lære at drive din business fra hjertet, tiltrække dine drømmekunder og skabe attraktive ydelser, som du sælger med lethed - kærligt, autentisk og uden at knokle, presse eller sælge din sjæl

UNFOLD ER MIT ONLINEKURSUS TIL DIG SOM

er selvstændig coach, terapeut, healer, lysarbejder eller behandler og endnu ikke har fået hul igennem til kunderne i din hjerteforretning - måske er du helt ny som selvstændig, måske har du allerede været i gang et stykke tid

har svært ved at knække koden til, hvordan du helt konkret skal gribe din markedsføring an for at få gang i dit salg - når det samtidig skal føles rigtigt og godt for både dig og dine kunder

har svært ved at sætte ord på og forklare til andre, hvad du laver i din forretning - og svært ved at finde ud af, hvad kunderne derude egentlig er interesseret i at høre om fra netop

vil lære at finde, tiltrække, inspirere og invitere dine drømmekunder ind i din hjertebusiness, så du kan skabe det energetiske og økonomiske flow, du drømmer om - kærligt, autentisk og uden at knokle, presse eller sælge ud af dine værdier

KÆRLIGHEDSBASERET MARKEDSFØRING OG SALG

"At the end of the day people won't remember what you said or did, they will remember how you made them feel."

Maya Angelou

Lige så nødvendigt det er at gøre opmærksom på sig selv for at få kunder i forretningen, lige så svært har mange af os hjertedrevne coaches, terapeuter, healere, lysarbejdere og behandlere det med netop salg og synlighed.

Det kan føles grænseoverskridende og sårbart at stille sig frem i lyset og overbevise andre om sit værd.

Og måske endnu værre er den ubehagelige følelse af at mase sig på og overtale andre til at købe ens produkter og ydelser.

Den form for markedsføring, vi møder i dagligdagen, baserer sig nemlig i høj grad på frygt

Med salget for øje er den designet til at trigge bestemte følelser, der hurtigere skal få os til at klikke på købsknappen og svinge kortet - også selvom det, vi køber, måske slet ikke matcher hverken os eller vores reelle behov.

Traditionel markedsføring kan være hård kost for et formålsdrevet hjertemenneske og får mange af os til at træde vande eller trække os, når det kommer til at give vores business og budskab en stemme i verden.

Ikke mindst på grund af de mange indre ubevidste rammer og grænser for, hvad der er tilladt og muligt for 'sådan nogen som os', vi bærer rundt på.

Men heldigvis er der en anden vej at gå for at skabe en indbringende og bæredygtig hjerteforretning

En vej, som er langt mere autentisk og kærlig – og faktisk også både enklere, sjovere og mere effektiv.

En vej, der gør det langt lettere for dig at slippe frygten for at være for meget, for lidt eller forkert - så du endelig kan træde ud i dit lys og vise verden, hvem du er, og hvilken forskel, du er her for at gøre.

Kærlighedsbaseret business, salg og markedsføring handler i sin essens om at skabe, drive og vækste din virksomhed med hjertet forrest.

Ud fra kærlighed, tillid og resonans frem for frygt, manipulation og overtalelse.

Det handler om at møde dine kunder, så de kan mærke dig - og mærke, om du er den rigtige til at hjælpe lige netop dem med lige netop deres udfordringer.

Det handler om at stå frem og være tydelig, som lige præcis den du er – og vide, at det er nok.

DET SIGER MINE DRØMMEKUNDER

"UNFOLD har hjulpet mig med at blive skarp og forankret, så min forretning formes og markedsføres allermest autentisk."

PERNILLE MEJSLOV - PENGEMENTOR

"Tusind tak for et materiale, der står knivskarpt. Fuldstændigt kogt helt ind til ESSENSEN."

TINA MELGAARD - SPIRITUEL LÆRER OG FORFATTER

"Materialet og gruppekaldene støtter mig i at være vedholdende i min proces og egen udviklingsrejse i at skabe min forretning med hjertet forrest."

HANNE STIGBJERG - COACH

De fem hyppigste årsager til manglende kundeflow i vores hjertebusiness er at

vi ikke skiller os nok ud

vi ikke er tydelige nok

vores ydelser ikke matcher kundernes behov

vi skyder med spredehagl i vores markedsføring

vi ikke er konsistente og vedholdende nok

(altså udover alt det gamle snask, der klæber til os og begrænser os indefra, og som vi selvfølgelig også arbejder med på forløbet her)

På kurset guider jeg dig derfor trin for trin, så du

bliver skarp på dit lys, dit drive, din genizone, dit formål, og hvad du inderst inde ønsker at bidrage med gennem din hjerteforretning - og hvad der

lige nu afholder dig fra at gøre det

finder frem til lige præcis de kunder, du vil elske allermest at arbejde med - og som har brug for netop det, du kan og tilbyder

skaber et klart og sjælsalignet businesskoncept, så du kan stå stærkt i din kene og i din forretning - og tydeligt frem i mængden

lærer at tiltrække, inspirere og invitere dine sjælekunder - frem for at jagte dem

skaber attraktive, transformerende ydelser, der matcher både dine og drømmekundernes behov - og derfor er langt lettere at sælge

prissætter dine ydelser med udgangspunkt i den værdi, du skaber - bæredygtigt og til gavn for både dig og kunderne

lærer at markedsføre dine ydelser og sælge dem fra hjertet på en måde, der føles let, kærlig og autentisk for dig - uden at presse, pushe eller sælgedin sjæl

UNFOLD rummer 10 kærlige og knivskarpe online undervisningsmoduler, hvor jeg trin for trin lærer dig, hvordan du tiltrækker dine drømmekunder kærligt, autentisk og effektivt, skaber transformerende og attraktive ydelser - og sælger dem uden at sælge din sjæl

Modul 1

Spot dit lys og indre driver

Hvad er du unikt god til? Hvad elsker du at lave så meget, at du ville gøre det, selvom du ikke fik penge for det? Hvornår er du i flow? Og hvor sidder du lige nu fast i din forretning? Du ER din business - vokser du, vokser den med dig. Derfor sætter vi her på første modul spot på din genizone, dit lys og din indre driver - og alt det, der lige nu spænder ben og holder dig tilbage fra at træde ud i dit lys.

Modul 2

Dit unikke koncept

Med udgangspunkt i dine visioner, din passion og din genizone finder vi her på andet modul ind til din ideelle og knivskarpe målgruppe og niche. Hvem er lige præcis du den allerbedste til at hjælpe – og hvad hjælper du dem helt præcist med?

Modul 3

Din uimodståelige pakke

Modul 3 handler om, hvordan du allerbedst hjælper dine drømmekunder. Du lærer her at pakke dine ydelser og skrue dem sammen på en måde, der ikke blot gør dem langt mere attraktive og værdifulde for dine kunder, men også hjælper dem til at skabe en langt større transformation.

Modul 4

Money Mindset

Her på 4. modul kigger vi nærmere på dit forhold til penge. Vi arbejder med dit økonomiske glasloft, herunder både frygten for at tage dig betalt for din hjælp og din indre øvre grænse for, hvor meget du 'må' tjene. Du lærer, hvad du selv kan gøre for at tiltrække flere penge - og hvordan du finder den rigtige pris til dine ydelser.

Modul 5

Din uimodståelige pakke

Her på femte modul skal det handle om kærlig og kraftfuld kommunikation – hvordan du skaber et kernebudskab, der formidler dit koncept og dine transformerende pakker, så de RESONERER med lige præcis DINE idealkunder. Du lærer, hvordan du rammer dine drømmekunders behov spot on og viser dem vejen fra smerte og frustration til glæde og forløsning ved at bruge din personlige transformationshistorie som spejl.

Modul 6

Money Mindset

På modul 6 handler det om, hvordan du bedst får dit kærlige budskab ud at leve blandt dine drømmerkunder, så du rent faktisk kan begynde at tiltrække dem. Du lærer, hvordan du skriver magnetiske tekster fra hjertet, der vækker og inspirerer dine drømmekunder, så de ønsker mere – uanset om teksterne skal bruges til din salgsside, dit nyhedsbrev eller i et opslag på Facebook.

Modul 7

Kærlig synlighed

Nu hvor du har styr på din målgruppe, din niche og dit kærlige budskab, skal det på modul 7 handle om, HVOR du bedst kommunikerer det og skaber synlighed for dig og din virksomhed, så du for alvor kan begynde at tiltrække dine drømmekunder. Vi tager et dybere kig ind i de forskellige onlinekanaler (bl.a. Facebook, nyhedsbrev, blog, hjemmeside, webinars og challenges) og ser på, hvad de hver især kræver og er gode til - og finder frem til den pakke, der bedst og mest effektivt understøtter dig, dit formål og forretning.

Modul 8

Kærligt kundeflow

På modul 8 handler det om, hvordan du gør dine potentielle kunder til betalende kunder. Du lærer, hvordan du sælger på en måde, der føles både behagelig og autentisk, både når du sælger 1:1 gennem en personlig samtale eller 1: flere gennem f.eks. et nyhedsbrev eller et webinar. Og så lærer du om salgets tre faser, og hvordan dit bevidste arbejde med faserne har afgørende betydning for, at du kan opnå succes.

Modul 9

Shine your light

Vi sætter her spot på det, der om noget kan stå i vejen for, at du vil lykkes – nemlig din frygt og dine begrænsende overbevisninger om, hvad der er muligt og tilladt for lige netop dig. Jo mere bevidste vi er om, hvad der spænder ben for os, jo bedre muligheder har vi for at træffe bevidste og styrkende valg - fra hjertet. Vi arbejder her med skyggerne i din business, din begræsende fortælling om dig - og hvad det betyder for din business, når du handler og skaber ud fra frygt frem for tillid.

Modul 10

Din kærlige strategi

Her samler vi alle trådene i din spritnye, kærlige, autentiske strategi for din hjertebiz og bygger en solid handlingsplan med de helt konkrete skridt, der får dig og din business sendt ud over rampen med hjertet forrest. Vi finpudser de sidste detaljer og sikrer, at alt spiller sammen og er i alignment med dig og dine værdier.

UNFOLD rummer 10 kærlige og knivskarpe online undervisningsmoduler, hvor jeg trin for trin lærer dig, hvordan du tiltrækker dine drømmekunder kærligt, autentisk og effektivt, skaber transformerende og attraktive ydelser - og sælger dem uden at sælge din sjæl

Modul 1

Spot dit lys og indre driver

Hvad er du unikt god til? Hvad elsker du at lave så meget, at du ville gøre det, selvom du ikke fik penge for det? Hvornår er du i flow? Og hvor sidder du lige nu fast i din forretning? Du ER din business - vokser du, vokser den med dig. Derfor sætter vi her på første modul spot på din genizone, dit lys og din indre driver - og alt det, der lige nu spænder ben og holder dig tilbage fra at træde ud i dit lys.

Modul 2

Dit unikke koncept

Med udgangspunkt i dine visioner, din passion og din genizone finder vi her på andet modul ind til din ideelle og knivskarpe målgruppe og niche. Hvem er lige præcis du den allerbedste til at hjælpe – og hvad hjælper du dem helt præcist med?

Modul 3

Din uimodståelige pakke

Modul 3 handler om, hvordan du allerbedst hjælper dine drømmekunder. Du lærer her at pakke dine ydelser og skrue dem sammen på en måde, der ikke blot gør dem langt mere attraktive og værdifulde for dine kunder, men også hjælper dem til at skabe en langt større transformation.

Modul 4

Money Mindset

Her på 4. modul kigger vi nærmere på dit forhold til penge. Vi arbejder med dit økonomiske glasloft, herunder både frygten for at tage dig betalt for din hjælp og din indre øvre grænse for, hvor meget du 'må' tjene. Du lærer, hvad du selv kan gøre for at tiltrække flere penge - og hvordan du finder den rigtige pris til dine ydelser.

Modul 5

Dit magnetiske budskab

Her på femte modul skal det handle om kærlig og kraftfuld kommunikation – hvordan du skaber et kernebudskab, der formidler dit koncept og dine transformerende pakker, så de RESONERER med lige præcis DINE idealkunder. Du lærer, hvordan du rammer dine drømmekunders behov spot on og viser dem vejen fra smerte og frustration til glæde og forløsning ved at bruge din personlige transformationshistorie som spejl.

Modul 6

Kald din tribe ind

På modul 6 handler det om, hvordan du bedst får dit kærlige budskab ud at leve blandt dine drømmerkunder, så du rent faktisk kan begynde at tiltrække dem. Du lærer, hvordan du skriver magnetiske tekster fra hjertet, der vækker og inspirerer dine drømmekunder, så de ønsker mere – uanset om teksterne skal bruges til din salgsside, dit nyhedsbrev eller i et opslag på Facebook.

Modul 7

Kærlig synlighed

Nu hvor du har styr på din målgruppe, din niche og dit kærlige budskab, skal det på modul 7 handle om, HVOR du bedst kommunikerer det og skaber synlighed for dig og din virksomhed, så du for alvor kan begynde at tiltrække dine drømmekunder. Vi tager et dybere kig ind i de forskellige onlinekanaler (bl.a. Facebook, nyhedsbrev, blog, hjemmeside, webinars og challenges) og ser på, hvad de hver især kræver og er gode til - og finder frem til den pakke, der bedst og mest effektivt understøtter dig, dit formål og forretning.

Modul 8

Kærligt kundeflow

På modul 8 handler det om, hvordan du gør dine potentielle kunder til betalende kunder. Du lærer, hvordan du sælger på en måde, der føles både behagelig og autentisk, både når du sælger 1:1 gennem en personlig samtale eller 1: flere gennem f.eks. et nyhedsbrev eller et webinar. Og så lærer du om salgets tre faser, og hvordan dit bevidste arbejde med faserne har afgørende betydning for, at du kan opnå succes.

Modul 9

Shine your light

Vi sætter her spot på det, der om noget kan stå i vejen for, at du vil lykkes – nemlig din frygt og dine begrænsende overbevisninger om, hvad der er muligt og tilladt for lige netop dig. Jo mere bevidste vi er om, hvad der spænder ben for os, jo bedre muligheder har vi for at træffe bevidste og styrkende valg - fra hjertet. Vi arbejder her med skyggerne i din business, din begrænsende fortælling om dig - og hvad det betyder for din business, når du handler og skaber ud fra frygt frem for tillid.

Modul 10

Din kærlige strategi

Her samler vi alle trådene i din spritnye, kærlige, autentiske strategi for din hjertebiz og bygger en solid handlingsplan med de helt konkrete skridt, der får dig og din business sendt ud over rampen med hjertet forrest. Vi finpudser de sidste detaljer og sikrer, at alt spiller sammen og er i alignment med dig og dine værdier.

DET SIGER MINE DRØMMEKUNDER

"Jeg havde ikke stået i dag med min egen forretning uden Stine og hendes kærlige, spirituelle og autentiske lys og hendes kompetente mentoring.

Modulerne er en rejse ind i min sjæl, kompetencer og evner - og ikke mindst en rejse, der sætter lys på skyggerne.

Kaldene er et trygt og givende fælleskab, hvor man både kan være med på 'en lytter' og stille helt konkrete spørgsmål til ens egen forretning.

Jeg gør begge dele, og det magiske er, at jeg altid bliver inspireret af de andre og får ny energi på mit eget.

Og vigtigst af alt skaber Stine et rum, hvor et er trygt at dele.

RIKKE SØNDERGAARD - REIKIMESTER

Det får du med UNFOLD

10 kraftfulde undervisningsmoduler med videoer, worksheets og guides, hvor du trin for trin lærer, hvordan du finder og tiltrækker dine drømmekunder, skaber attraktive ydelser og skruer op for salget i din hjerteforretning på en kærlig, autentisk og effektiv måde - uden at knokle, presse eller sælge din sjæl.

Du får adgang til alle 10 moduler straks efter køb og til evigt eje.

Lukket fb-gruppe, hvor du kan søge inspiration, sparring, feedback og støtte fra andre hjertebiz'ere på samme rejse som dig. Jeg vil også være en aktiv del af gruppen og svare på spørgsmål i et begrænset omfang.

Du modtager et link til gruppen, så snart dit køb er gennemført.

2 månedlige sparringskald á ca. 60 minutter, hvor jeg svarer på spørgsmål, rådgiver og guider dig kærligt videre i din proces. Kaldene bliver optaget og kan efterfølgende ses på replay. Datoer/tidspunkter bliver løbende delt i gruppen og sendt ud på mail.

Du kan deltage i kaldene, så længe du vil.

7.500 kr. + moms

(9.375 kr. inkl. moms)

NB! Betaling i 1-10 rater

Det får du med UNFOLD

10 kraftfulde undervisningsmoduler med videoer, worksheets og guides, hvor du trin for trin lærer, hvordan du finder og tiltrækker dine drømmekunder, skaber attraktive ydelser og skruer op for salget i din hjerteforretning på en kærlig, autentisk og effektiv måde - uden at knokle, presse eller sælge din sjæl.

Du får adgang til alle 10 moduler straks efter køb og til evigt eje.

Lukket fb-gruppe, hvor du kan søge inspiration, sparring, feedback og støtte fra andre hjertebiz'ere på samme rejse som dig. Jeg vil også være en aktiv del af gruppen og svare på spørgsmål i et begrænset omfang.

Du modtager et link til gruppen, så snart dit køb er gennemført.

2 månedlige sparringskald á ca. 60 minutter, hvor jeg svarer på spørgsmål, rådgiver og guider dig kærligt videre i din proces. Kaldene bliver optaget og kan efterfølgende ses på replay. Datoer/tidspunkter bliver løbende delt i gruppen og sendt ud på mail.

Du kan deltage i kaldene, så længe du vil.

Forårstilbud - spar 70%

Normalpris: 7.500 kr. + moms

2.250 kr. + moms

(9.375 kr. inkl. moms)

NB! Betaling i 1-10 rater

25 pladser. Tilbuddet gælder til og med mandag d. 27. maj 2024 - eller til alle pladser er solgt.

Hej, jeg er Stine

Måske har vi allerede mødt hinanden, men lad mig alligevel kort fortælle lidt om mig.

Som business mentor og intuitiv coach hjælper jeg passionerede, spirituelle iværksættere, som ønsker at skabe, drive og vækste deres virksomhed fra hjertet.

SoulBiz Academy er min hjertebusiness.

Manifestationen af alt det, min sjæl længtes efter, men jeg end ikke turde drømme om, da jeg stadig var ansat som seniorrådgiver på et markedsføringsbureau.

Heller ikke selvom jeg altid - som dig - har vidst, at jeg var her for noget andet.

Et større bidrag.

Allerhelst som selvstændig.

Og da jeg forlod mit karrierejob i slutningen af 2017, følte jeg et kald, en impuls så stærk, at jeg ikke var i tvivl - min tid var kommet.

Også selvom om timingen i manges øjne nok var håbløs, da jeg stod alene med to små børn og lige havde købt et hus.

Men mit hjerte sang, og jeg kastede mig ud på rejsen i tillid til, at jeg ville lykkes med min hjertedrøm.

Og jeg har aldrig fortrudt min beslutning.

Det betyder ikke, at det har været easy peasy hele vejen.

For selvom jeg havde en tyk bund af professionel erfaring med både markedsføring og salg - og havde arbejdet for alt fra små danske start-ups til store globale brands - er det noget helt andet at stille sig selv frem i lyset.

Det er sårbart og frygtindgydende.

Og jeg har følt mig rædselsslagen, fortvivlet og fortabt mange gange undervejs.

Når jeg er lykkes med mine forretninger, skyldes det derfor ikke, at jeg kendte en masse snedige markedsføringstricks eller fra starten havde den helt rigtige og skudsikre strategi til at liste penge ud af lommerne på folk.

Men snarere, at jeg fra den spæde start har arbejdet lige så meget med mine blokeringer, mine glaslofter og mit spirituelle lederskab, som jeg har arbejdet med at udvikle min forretning.

Og at jeg har haft mod til at gå mine egne veje og anvende mine salgs- og markedsføringsredskaber på en måde, der er i alignment med min sjæl og i fuld overensstemmelse med det, der føles sandt i mig.

For selv de bedste og mest effektive værktøjer, metoder og strategier hjælper os ikke i vores virksomhed, hvis vi er i indre modstand og mangler energien, lysten og modet til at eksekvere dem.

Vi er vores business - vokser vi, vokser den med os.

Og det er langt lettere at vokse og vækste vores forretning, når vi gør det fra alignment og med hjertet forrest.

Autentisk, kærligt og uden at sælge vores sjæl.

Hej, jeg er Stine

Måske har vi allerede mødt hinanden, men lad mig alligevel kort fortælle lidt om mig.

Som business mentor og intuitiv coach hjælper jeg passionerede, spirituelle iværksættere, som ønsker at skabe, drive og vækste deres virksomhed fra hjertet.

SoulBiz Academy er min hjertebusiness.

Manifestationen af alt det, min sjæl længtes efter, men jeg end ikke turde drømme om, da jeg stadig var ansat som seniorrådgiver på et markedsføringsbureau.

Heller ikke selvom jeg altid - som dig - har vidst, at jeg var her for noget andet.

Et større bidrag.

Allerhelst som selvstændig.

Og da jeg forlod mit karrierejob i slutningen af 2017, følte jeg et kald, en impuls så stærk, at jeg ikke var i tvivl - min tid var kommet.

Også selvom om timingen i manges øjne nok var håbløs, da jeg stod alene med to små børn og lige havde købt et hus.

Men mit hjerte sang, og jeg kastede mig ud på rejsen i tillid til, at jeg ville lykkes med min hjertedrøm.

Og jeg har aldrig fortrudt min beslutning.

Det betyder ikke, at det har været easy peasy hele vejen.

For selvom jeg havde en tyk bund af professionel erfaring med både markedsføring og salg - og havde arbejdet for alt fra små danske start-ups til store globale brands - er det noget helt andet at stille sig selv frem i lyset.

Det er sårbart og frygtindgydende.

Og jeg har følt mig rædselsslagen, fortvivlet og fortabt mange gange undervejs.

Når jeg er lykkes med mine forretninger, skyldes det derfor ikke, at jeg kendte en masse snedige markedsføringstricks eller fra starten havde den helt rigtige og skudsikre strategi til at liste penge ud af lommerne på folk.

Men snarere, at jeg fra den spæde start har arbejdet lige så meget med mine blokeringer, mine glaslofter og mit spirituelle lederskab, som jeg har arbejdet med at udvikle min forretning.

Og at jeg har haft mod til at gå mine egne veje og anvende mine salgs- og markedsføringsredskaber på en måde, der er i alignment med min sjæl og i fuld overensstemmelse med det, der føles sandt i mig.

For selv de bedste og mest effektive værktøjer, metoder og strategier hjælper os ikke i vores virksomhed, hvis vi er i indre modstand og mangler energien, lysten og modet til at eksekvere dem.

Vi er vores business - vokser vi, vokser den med os.

Og det er langt lettere at vokse og vækste vores forretning, når vi gør det fra alignment og med hjertet forrest.

Autentisk, kærligt og uden at sælge vores sjæl.

DET SIGER MINE DRØMMEKUNDER

"Jeg nyder at være i Stines energi. Hun formår på den kærligste måde at holde rummet, så alle føler sig set og hørt. Og så er materialet super let at gå til."

LINE MELANDER - STRESSCOACH OG KROPSTERAPEUT

Copyright 2024